Рецепти за здравље у меденој апотеци

У петак, 1. фебруара, у препуној сали јагодинске Библиотеке, одржано је  предавање о апитерапији. Под апитерапијом подразумева се лечење медом, млечом, поленом, прополисом, воском и пчелињим отровом. По речима гошће, др Љубинке Стојковић,терапија је потпуно природна и нешкодљива за људско здравље.
Др Стојковић је специјалиста опште медицине и професионални је фито и апитарапеут. Определила се за фито и апитерапију за које је јуна 2009. године добила лиценцу Министарства здравља и тако постала једини лиценцирани апитарапеут. У својој ординацији WIZARD у Нишу, обавља лечење оболелих методама класичне и традиционалне медицине. Може се похвалити бројним излеченим пацијентима од шећерне болести, карцинома свих профила, псоријазе, стерилитета, застоја у расту деце, улцерозног колитиса, реуматоидног артритиса, итд.
Предавање је имало за циљ да нам укаже на превенцију вирусних инфекција производима из медене апотеке, јер зимско време са собом носи вирусне инфекције и инфекције дисајних путева. Након предавања посетиоци су могли у опуштеном разговору са докторком да се информишу о свему што их је интересовало, везано за њихово или здравље њихових најближих и да потпуно бесплатно добију рецепте за припремање природних препарата на бази биља и пчелињих производа.

Оставите одговор

Close Menu