Корисник Агролиб пијаце продао тону крушака преко Агролиб пијаце

Миодраг Јевтић, пољопривредник из села Милошева је још један пољопривредник који успешно користи Агролиб пијацу. Библиотекарка из библиотеке у Багрдану је била веома узбуђена да чује његову причу о томе како је успео да прода крушке.

Ја имам регистровао пољопривредно газдинство- воћњак са крушкама са 963 садница на 50 ари који сам засадио 2010. године. Остао сам без посла и тако сам почео да се бавим пољопривредом. Скоро све радим сам. Одлучио сам се за крушке, јер мој воћњак није много велики И морао сам да се одлучим за производњу која ће ми донети пристојну зараду од приноса.

Регистровао сам се на Агролиб пијаци, али нисам много очекивао. Једноставно нисам могао да верујем да је могуће продати крушке преко интернета. Једног дана ме је позвао неки човек из Крушевца, јер су му требале крушке за ракију. Наручио је тону од мене. Било ми је задовољство да послујем са њим. Било је људи који су желели да наруће 5 вагона крушака, али на жалост, нисам могао да им изађем у сусрет, јер сам још увек мали произвођач.  У блиској будућности, покушаћу да повећам своју производњу.

Овакве приче Агролиб корисника показују да Агролиб пијаца заиста испуњава своју сврху. Сигурни смо да има још пољопривредника који користе онлајн пијацу успешно, али њихови примери не долазе до нас.

Оставите одговор

Close Menu